Za starije osobe: Organizirajte i izbrišite iPhone 4S Apps

iPhone 4S omogućuje vam organiziranje aplikacija u mape. Kad vam aplikacija koja ste instalirali više nije potrebna, vrijeme je da je se riješite. (Ne možete izbrisati aplikacije koje su unaprijed instalirane na iPhoneu.) Ako upotrebljavate iCloud za prenošenje sadržaja na sve uređaje Apple iOS, imajte na umu da brisanje aplikacije na vašem iPhoneu neće utjecati na tu aplikaciju na drugim uređajima.

maksimalna doza viagre

Da biste organizirali aplikacije u mape, slijedite ove korake:

  1. Dodirnite i držite aplikaciju dok sve aplikacije ne zaigraju.



  2. Povucite aplikaciju na drugu aplikaciju. Na zaslonu se pojavljuje traka koja prikazuje dvije aplikacije i datoteku s imenom rezerviranog mjesta.

    image0.jpg

  3. Da biste promijenili ime, taknite u polje na kraju imena rezerviranog mjesta i pojavit će se tipkovnica.

  4. Pritisnite tipku Delete da biste izbrisali ime rezerviranog mjesta i upišite jedno svoje.

  5. Dodirnite bilo gdje izvan trake da biste spremili ime.

    što omeprazol radi
  6. Dodirnite tipku Početna da biste zaustavili ikone da plešu i vidjet ćete da se vaša mapa pojavljuje na početnom zaslonu gdje ste započeli ovaj postupak.

    najbolje vrijeme za uzimanje prednizona

Da biste izbrisali programe koji vam više nisu potrebni, slijedite ove korake:

  1. Prikažite početni zaslon koji sadrži aplikaciju koju želite izbrisati.

  2. Pritisnite i držite aplikaciju dok se sve aplikacije ne počnu pomicati.

  3. Dodirnite gumb Izbriši za aplikaciju koju želite izbrisati.

    image1.jpg

  4. Pojavljuje se potvrda. Dodirnite Izbriši da biste nastavili s brisanjem.

    image2.jpg

    nuspojave bupropiona
  5. Pojavljuje se dijaloški okvir u kojem se traži da ocijenite aplikaciju prije nego što je izbrišete; možete dodirnuti gumb Ocijeni da biste ga ocijenili ili taknite Ne hvala da biste odustali od ankete.

Ne brinite se da ćete izbrisati nekoliko aplikacija odjednom brisanjem mape. Kada izbrišete mapu, aplikacije koje su sadržane u mapi vraćaju se na početni zaslon.